В последните дни отборите на Продължаваме промяната-Демократична България и ГЕРБ-ДПС (това

...
В последните дни отборите на Продължаваме промяната-Демократична България и ГЕРБ-ДПС (това
Коментари Харесай

ПП-ДБ води с половин гол на ГЕРБ-ДПС. В продълженията

В последните дни тимовете на " Продължаваме промяната-Демократична България "  и ГЕРБ-ДПС (това е същинското име на този отбор, няма за какво да се лъжем) играят пореден под напрежение футболен мач. Той приключи 0:0 в постоянното време и се наложи да се играят продължения.

Към момента ПП-ДБ водят с половин гол на ГЕРБ-ДПС. Всеки футболен треньор ще ви каже, че в напрегнати мачове и половин гол не е малко.

1:0 - дерогацията за износа на съветски нефт отпада дефинитивно на 1 март. Именно това бе твърдото мнение на | " Продължаваме промяната - Демократична България ".

По този въпрос те даже обявиха, че ГЕРБ и Движение за права и свободи могат да смъкват държавното управление в случай че желаят, само че няма да правят отстъпка. ГЕРБ-ДПС упорстваха дерогацията да падне до дни.

1:1 – ГЕРБ-ДПС вкараха гол по тематиката за бюджета. Таксата за съветския газ няма да се брои като сигурен доход.

Около тази такса явно имаше някои недомислици, които за малко да доведат до банкрут на " Булгартрансгаз ".

Договорени бяха и описи за финансиране на предпочитани национални планове, както и за общините. Какво обаче ще съставляват тия описи, ще е ясно чак сред първо и второ четене.

1/2 гол за ПП-ДБ - уволнен зам.-министър на вътрешните работи. От " Продължаваме промяната - Демократична България "  искаха оставката на вътрешния министър. От ГЕРБ-ДПС - на спортния. В последна сметка и двамата министри останаха, само че в Министерство на вътрешните работи въпреки всичко има промени.

Настоящият мач сред ръководещите тимове за следващ път сподели образно, че изказванието по какъв начин
" великите политици "  от ГЕРБ и Движение за права и свободи
са хванали за гушата " Продължаваме промяната - Демократична България " и я задушават. е неправилно. Това е по-скоро медийно подстрекателство.

Фактите значително опровергават пропагандните внушения. Има задоволително причини за тъкмо обатното изказване.

Глобално видяно, в случай че зависеше от ГЕРБ, това държавно управление въобще нямаше да го има. Герберите обаче освен го поддържат, само че даже му дадоха мандата си, който им се полагаше на тях като първа политическа мощ. И не го смъкват, макар че им се желае.
В Движение за права и свободи с предстоящ ръководител Делян Пеевски- " Магнитски "  
също нямат различен избор, с изключение на да се натискат и те да са евроатлантици. Видяла жабата, че подковават вола.

Причината е ясна. И ГЕРБ, и ДПС имат доста евразийски грехове за опрощаване. Доскоро Западът нехаеше за тези грехове, само че след войната на Путин в Украйна ситуацията внезапно се промени. В ГЕРБ също има върховен кадър, който добави " Магнитски " към името си. Казва се Владислав Горанов.

Доскоро с " Лукойл "  се плющяха карти. Сега по " Лукойл "  се плющи с анулация на дерогации. Случайност?
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР